Coronavirus

Wij vinden uw en onze gezondheid belangrijk en schorten daarom onze klassikale cursussen bij onze cursuslocaties en interne cursussen bij bedrijven/instellingen op.

Wat betekent dit voor u?

  • U staat ingepland voor een cursus. De cursuslocaties kennen Corona-protocollen. We hanteren nu kleine groepen per cursus/training en kunnen/willen daar niet van afwijken. Vol is nu echt vol. Meld u tijdig af als u klachten zoals hoesten, niesen, verkoudheid of koorts hebt.
  • Met de bedrijven van alle geplande in-company cursussen nemen wij contact op om specifieke afspraken te maken. Voor instructie voor een tester met software of een andere training binnen uw bedrijf is het ook mogelijk dat we een online cursus/training via TeamsSkype of Zoom verzorgen. Het lesmateriaal wordt dan vooraf (digitaal) beschikbaar gesteld.
    Via Teams/Skype/Zoom is ook zichtbaar contact met de docent zodat er interactie blijft en zijn ook de presentaties en instructievideo’s te volgen/bekijken zodat het verschil met een fysieke cursus/training klein is. We hebben zeer tevreden reacties mogen ontvangen!

Door deze bijzondere maatregelen nemen we onze verantwoordelijkheid om de verspreiding van het Coronavirus zoveel mogelijk te beperken.