Inspectie certificeringen

Ook wij moeten ons regelmatig laten certificeren. Eind december 2019 en januari 2020 is directeur/eigenaar en inspecteur Leo Smit weer up-to-date en gediplomeerd inspecteur elektrische arbeidsmiddelen en elektrische laagspanningsinstallaties, onder andere volgens:
   

Het betreft een persoonscertificatie.

Dit mede omdat opdrachtgevers en verzekeringsmaatschappijen daarom vragen. Een hele lange lange werkervaring en opgebouwde deskundigheid is alleen is niet meer voldoende: dit dient aantoonbaar te zijn. We voeren al vele jaren inspecties uit en hebben vele inspectiecursussen verzorgd. Met de vakkennis en ervaring zat het daarom best goed en nu ook met de aantoonbaarheid.

Naar aanleiding van de cursussen hebben we dit direct teruggekoppeld in onze eigen organisatie en rapportage en dit had nauwelijks gevolgen. Op een klein onderdeel na voldeden onze rapporten aan de norm die STIPEL en andere instanties stellen. We beschikken tevens over zeer moderne installatietesters en kunnen nu weer even vooruit.

2 gedachten over “Inspectie certificeringen”

  1. Goedemiddag,
   Op last van Scios heb ik veel informatie van deze website moeten verwijderen. Ik heb een aantal Scios inspectiecursussen gevolgd maar mag de naam “Scios” en het logo van Scios alleen gebruiken als mijn organisatie geheel door Scios is gecertificeerd. We voldoen aan verreweg de meester eisen maar ik ben niet voor mijzelf begonnen om mij door iemand anders te laten vertellen hoe ik mijn bedrijf moet leiden. Ik heb ook de tag “Scios” nu verwijderd.
   We bieden nog steeds goede en zeer deskundige diensten aan maar ik heb Scios daar niet persé bij nodig. Het is wel misleidend dat de opleiders van de Scios-inspectiecursussen dit niet vooraf aangeven. In mijn groepen zaten ook inspecteurs die, net als ik, alleen het diploma willen halen maar niet het gehele certificatie-gedoe willen.
   Groet, Leo Smit

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s