Inspectie certificeringen

Ook wij moeten ons regelmatig laten certificeren. Eind december 2019 en januari 2020 is directeur/eigenaar en inspecteur Leo Smit weer up-to-date en inspecteur elektrische arbeidsmiddelen en elektrische laagspanningsinstallaties volgens:
   

Dit mede omdat opdrachtgevers en verzekeringsmaatschappijen daarom vragen. Een hele lange lange werkervaring en opgebouwde deskundigheid is alleen is niet meer voldoende: dit dient aantoonbaar te zijn. We voeren al vele jaren inspecties uit en hebben vele inspectiecursussen verzorgd. Met de vakkennis en ervaring zat het daarom best goed en nu ook met de aantoonbaarheid.

Naar aanleiding van de cursussen hebben we dit direct teruggekoppeld in onze eigen organisatie en rapportage en dit had nauwelijks gevolgen. Op een klein onderdeel na voldeden onze rapporten aan de norm die Stipel en Scios stellen. We beschikken tevens over zeer moderne installatietesters en kunnen nu weer even vooruit.

Gepubliceerd door

Leo Smit

Ik ben geboren in Jutphaas en woon nu samen met mijn vrouw Hetty in Ameide. Mijn achtergrond is elektrotechnisch. Sinds 1997 ben ik zelfstandig ondernemer. Ik ben maatschappelijk betrokken en ik ben actief voor Huurders Belang Zederik, voor de Seniorenvereniging De Lekstreek en voor de stichting Care Foundation The Gambia.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s